Zenelejátszó

2015. augusztus 9., vasárnap

Álmomban már láttalak 2.


Három különböző személyiségű lány még is elválaszthatatlan barátnők. Jóban rosszban együtt vannak és nem hagyják cserben egymást. Mivel eléggé furcsa személyiségű mindhárom lány és nem egyszer voltak igen furcsa megnyilvánulásaik így az ellenségeik körében csak idióta hármasként vártak híressé.

Abigail Lightwood

Abigail életvidám lány volt egészen 14 éves koráig, amikor a legjobb barátnőjével és annak bátyjával autó balesetet szenvedtek. A balesetet Abi úszta meg kevesebb sérüléssel, azonban ő kómába esett egy évre. A barátnője meghalt a bátyja pedig lebénult. Azonban amikor Abi felébredt a kómájából kiderült, hogy részleges amnéziája van. Vannak dolgok, amire emlékszik és vannak olyanok, amik nem. Az amnéziának köszönhetően teljesen megváltozott. 

Suzan Walker 

Suzan a Kakuk tojás a három lány közül. Átlagos lány, nincs semmi hóbortja kivéve talán a megszállottsága. Nagyon szeret olvasni, animézni és persze kockulni, de ezt kevesen tudják róla. Szintén b osztályos ő Alyssa után érkezik, és hamar eldönti, hogy ha esik, ha fúj ő össze fog barátkozni az osztály csodabogarával. Mániája, hogy folyton vidám és hogy Aly-t vagy Abi-t ölelgeti. Mivel egyke és mindig szeretett volna egy tesót így a szeretet éhségét barátnőin tölti ki. 

Alyssa West

Aly szintén egy különc lány. Nem csak viselkedésileg, hanem külsőleg is. Hosszú világoskék haja van, amit rendszerint befonva szokott hordani, és viktoriánus stílusú ruhákat hord. Kiskorában vámpírnak képzelte magát, de mostanra már csak az öltözködése és a beszédstílusa utal arra, hogy nem teljesen százas. Szülei már rég lemondtak róla, hogy valaha is normális lesz, sőt a család szerint a néhai elhunyt anyai nagyanyja szelleme szállta meg a lány, aki a születése előtt nem sokkal halt meg. 

A három lány mellé jár három fiú is és egyéb bonyodalmak. Vajon egyben marad a Sweet Amoris vagy nem bírja ki a három lány kalandjait? A történetből ez is kiderül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése